top of page

Kollision mellem trivselsmålinger – et problem?

Er der kollision med andre trivselsmålinger, når du bruger Engstrup Performance-FLOW’s målingskoncept?


Rigtig mange organisationer bruger trivsel eller medarbejdertilfredshedsmålinger og det er rigtig fint, men INGEN fokuserer direkte på hvad der grundlæggende skal til for at optimere præstationsbetingelserne. Det gør vi….


Det er derfor ikke en enten-eller betragtning, men en både-og, når du vil skabe mere YDEEVNE i din organisation.


Du kan på en enkelt måde kombinere de 2 ting, så du både generelt har en trivsels-indikation og samtidig får et præcist billede af jeres performance-flow.


Vi ved, at når et individ har de rigtige præstationsbetingelser, så er trivslen meget højere og dermed går de 2 ting hånd i hånd.


Så hvad kommer først – hønen eller ægget?


Lad os hjælpe jer med at give jer overblik over jeres performance-flow niveau hele året og på den måde sætte fokus på at løfte jeres organisatoriske YDEEVNE og give jer et BOOST på de vigtigste præstationsbetingelser.


Hvordan gør vi så det?


Hos Engstrup går vi et spadestik dybere. Vi går helt ind og kigger på de grundlæggende faktorer, som er afgørende for et højt performance-niveau – vi kalder det PERFORMANCE-FLOW.


Vi har kigget dybt i flow-teorien og sammen med vores mange års praktiske erfaring med ledelse og udvikling af individer og organisationer, har vi skruet et nyt og unikt koncept sammen, som hurtigt, enkelt og præcist giver et præcist overblik over de 6 performancefaktorer, som giver et højt performance-flow.12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Forståelse af Flow som voksen på arbejdspladsen

Hvordan skal du forstå FLOW som voksen i en arbejdsmæssig sammenhæng? I artiklen FLOW I VOKSENLIVET af Hans Henrik Knoop (Lektor på Danmarks Pædagogiske Universitetsskole, Århus Universitet, leder af

FLOW i ledelse – det er en god forretning!

Hvordan hænger flow, ledelse og det at skabe forretningsmæssig succes sammen? I Bogen ”God forretning, Ledelse, flow og skabelse af mening” forklarer Mihaly Csikszentmihalyi hvordan FLOW, ledelse og g

Kommentare


bottom of page