top of page

STRATEGI-TEST

Få lavet en strategiTEST@, så du sparer tid og penge og får helt konkret sparring på, hvad du kan optimere og hvordan.

STRATEGITEST er skræddersyet til ejerlederen, CEO's, bestyrelser, ledergrupper og kapitalfonde i SMV segmentet - i alle brancher i Danmark

Startpakke_small.png

Planlæg din strategiproces FØR du starter dit strategiarbejde, så du har OVERBLIK over hele processen.

Du får:

  • Skabt dit afgørende overblik over hele strategiprocessen før du går i gang og lavet dit dit strategi-årshjul og dermed får du styr på alle væsentlige elementer er med, så kvaliteten af dit strategiarbejde bliver bedre.

  • Sikret, at du er proaktiv og har en rød tråd i alle dine beslutninger og et 1 skridt foran.

PRIS

KR. 10.000,-

Analysehoved_small.png

FØR du gennemfører en workshop, strategisk analyse eller lign, kan du få OVERBLIK over, hvilke væsentlige strategi elementer du som minimum skal have med i analysenvog planlægningen.

Du får:

  • Overblik over, om du har alle elementer med og lavet en struktureret proces, så du sikrer at din strategiplan er solid, gennemarbejdet og har langt større mulighed for at skabe stort ejerskab i din organisation.

  • Baseret din strategi på fakta og har styr på væsentlige faktorer internt, som eksternt.

 

PRIS

KR. 10.000,-

Batterimand.png

FØR du implementerer din strategi og giver den liv i din organisation, skal du have overblik over implementeringsfasen og eksekveringsfasen, samt den helt afgørende menneskelige faktor.

Du får:

  • Overblik over, om du har alle de "menneskelige" elementer med, så du sikrer at din strategiplan har langt større mulighed for at skabe stort ejerskab i din organisation.

  • Sikret at du ikke bare får holdt "ølkassetalen", men at du får gjort din strategi langtidsholdbar og opladet i hel perioden

PRIS

KR. 10.000,-

bottom of page