top of page

Hvordan kan du som leder blive mere proaktiv?Hvordan kan du som leder blive mere proaktiv?


At være proaktiv som leder handler rigtig meget om at fokusere på de rigtige byggeklodser i dit organisatoriske fundament. Du er sat i verden som leder til at skabe resultater ved at arbejde med og udvikle dine medarbejder og organisation.


Så det svære spørgsmål er altid, hvordan gør du det?


Hvordan får du dine medarbejdere til at præstere på et højt og vedvarende niveau hele året UDEN de store udsving og ikke mindst UDEN de store præstationsdyk?


Det mener jeg, at Engstrup Performance-Flow i den grad kan hjælpe dig med! Vi kan nemt og hurtigt vise dig både det generelle performance-niveau og samtidig performanceniveauet i teams og på individ-niveau.


Hvad betyder det for din ledelse?


Det betyder helt enkelt, at du kan følge udviklingen i real-time og ikke mindst behovet for ledelse året rundt og dermed sætte ind FØR performanceniveauet dykker for meget og for længe.


Dermed har du fingeren på pulsen hele tiden og skal kun lave SMÅ justeringer i stedet for de store katastrofale redningsaktioner, som typisk viser sig ved opsigelser, demotivation og lav performance.


Lyder det ikke enormt PROAKTIVT?


Lad os hjælpe jer med at give jer overblik over jeres performance-flow niveau hele året og på den måde sætte fokus på at løfte jeres organisatoriske YDEEVNE og give jer et BOOST på de vigtigste præstationsbetingelser.


Hvordan gør vi så det?


Hos OP-Flow går vi et spadestik dybere. Vi går helt ind og kigger på de grundlæggende faktorer, som er afgørende for et højt performance-niveau – vi kalder det PERFORMANCE-FLOW.


Vi har kigget dybt i flow-teorien og sammen med vores mange års praktiske erfaring med ledelse og udvikling af individer og organisationer, har vi skruet et nyt og unikt koncept sammen, som hurtigt, enkelt og præcist giver et præcist overblik over de 6 performancefaktorer, som giver et højt performance-flow.


Læs mere om fundamenterne i FLOW-teorien eller læs mere om vores produkt.


9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Forståelse af Flow som voksen på arbejdspladsen

Hvordan skal du forstå FLOW som voksen i en arbejdsmæssig sammenhæng? I artiklen FLOW I VOKSENLIVET af Hans Henrik Knoop (Lektor på Danmarks Pædagogiske Universitetsskole, Århus Universitet, leder af

FLOW i ledelse – det er en god forretning!

Hvordan hænger flow, ledelse og det at skabe forretningsmæssig succes sammen? I Bogen ”God forretning, Ledelse, flow og skabelse af mening” forklarer Mihaly Csikszentmihalyi hvordan FLOW, ledelse og g

Comments


bottom of page